Powered By Blogger

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa ja päässä (joka säässä)



Morjesta

Tänään on se odotettu päivä, kun Nelly.comin tilaukseni saapui pitkän matkan takaa perille. Käppäilin tuolla ns kevätsäässä paketin noutamaan postista ja sieltä kääreistä kuoriutui seuraavaa :


1. Musta, pinkein kukin kevätfiilistelty pipo! kuin söpö sanon määääää! :> vaikka ulkona sataa kirjotushetkellä lunta yhtä paljon ku...jenni tykkää tequilasta, ni silti mullon tää päässä ihan kevät! Ja keväällä tarkotan sitä tunnetta, ku nauttia olutta baarien terdeillä....mmmmm....


2. Proclè'n Lip Volume with Collagen huulirasva, joka siis sisältää nimensä mukaisesti kollageeniä, joka sit luonnollisella tavalla turvottaa huulia, tehden niistä täyteläiset ilman kirurgin veistä tahi botoxia. Miii laiks, ja tää muuten toimii!  Pienellä vaivalla kunnon pusuhuulet.:)

 3. Viimeisenä, muttei suinkaa vähäisinpänä maailman täydellisemmät korvakorut!=)

 Ja kyllä, Ramones feikkihalpis paita päällä mennään. Kohta ois taas vuorossa parin tunnin treeni tolla kuntolaitteella, joka itseasiassa vähän näkyykin noissa kuvissa taustapeelona=)


Eilen tuli muuten kivoin ylläri ku pomo soitti ja sano et näillä näkymin saan pitää vklopun vapaata.Täytyy kattoo kui käy ja mitä sitä sitten tekee. Toiveita sinne toki on, täytyy toivoa juurikin parasta.:)


Mun porukat on tällä hetkellä nii innoissaa yhestä muhun liittyvästä jutusta, mut siitä ehkä joskus lisää.:D


Mitä teille kuuluuu? miltä takatalvi maistuu?toivottavasti ei ihan keltaselta lumelta kummiskaa!


Hyvät päivän jatkot, ja muistakaahan kertoo kaikille rakkaillenne miten paljon niistä välitätte. Se on kaikista tärkeintä, eikä sitä voi koskaa kertoo liian usein.:) itse onneks sain siihen pe mahdollisuuden.=)



- Miss Tequila
















4 kommenttia:

  1. onko siellä muka oikeesti keväinen sää?? :O täälä mansessa on lunta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo, täällä sataa lunta nii paljon ku vaa ikinä pystyy......

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! :) Hahah, tuttu Ramones-paita. ;> Itekin taistelin synnintuskien kanssa, kun kävelin kassalle. Oon aina aiemmin haukkunu kaikki feikkibändipaidat syvimpään helvettiin, mutta kun nää on niin kivan mallisia jotenki! Ja tää takatalvi on kyllä jo liikaa. Talvi on ihan nättiä aikaa ja näin, mutta haluun sen kesän tänne ja nyt! :D

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! Jep, mä muistelinkin, että sulta samanmoinen löytyisi, hyvä paita!;) Sama homma kyllä, mutten vaa oo voinu vastustaa paria feikkipaitaa millään :) Mun puolesta kevät vois tulla tänä vkloppuna ku pomo soitti eilen ja sano, et saan vapaata!!:)

    VastaaPoista

kiitos kommentista! xoxo c:

Adventure Time - Penguin