Powered By Blogger

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Odotuksen makua

Heippa!


Ja heti alkuun pahoittelut tästä pitkästä hiljaisuudesta. Vaikka lupailin jo miljoonia postauksia heti kirjoitusten päätyttyä, on fakta se, että mun on oikeesti tarvinnut nukkua. Ke tosiaan kirjoitin filosofian täysin lukematta ( ja sain tungettua esseisiin niinkin hienoja juttuja kuin appelsiin todellinen mahdollisuus, bussikuski, esimerkki makkarakeitosta...etc)

No, pian koitti sitten todella odotettu perjantai, nimittäin silloin oli aika kuulla pitkän englannin tulokset.- ne pahamaineiset pisteet, joista valkolakkini enää oli kiinni. Ja kuinkas kävikään, se meinaa meni eikä meinannut kirkkaasti läpi! Sama päivänä sain kuulla myöskin, että kyseinen filosofian yo lähti kohti Ylioppilastutkintolautakuntaa B arvosanana -> Kaikki kirjoittamaani 6 ainetta ovat siis varmoina läpäistyjä ( niin dramaattista pudotusta eng. ei voi tulla, ettei se olisi läpi), joten olen alkanut totutella ajatukseen, että musta toden totta tulee yksi tämän kevään ylioppilaista! JEEEEEE! :')


Tästä sainkin sitten vähän puhtia töihin, jossa pe oli esiintymässä Haloo Helsinki! ja la Cheek. Hyvin vetivät molemmat, vaikkei sitä pahemmin kerkee koskaan esiintyjää tsekata, mitä nyt sivukorvalla kuulee :--)


Toinen syy postauksen odotukselle on se, että pe kunkkutulosten kunniaks päätin saavani palkita itseäni pienellä kivalla- ja tein tilauksen nelly.comiin.: > nyt odotan pakettia saapuvaks tällä viikolla varmaankin jo ennen perjantaita! Kuvia sen sisällöstä saatte siis lähitulevaisuudessa! Kunha nyt vain tulisi pian, can't wait!


Aurinkoista päivää kaikille, siitäkin huolimatta, että on se viikon vähiten pidetyin viikonpäivä

Ottakaa ilo irti hetkestä

Rakkaudella,

teidän Miss Tequila


2 kommenttia:

kiitos kommentista! xoxo c:

Adventure Time - Penguin