Powered By Blogger

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Top 3

Moikka,

ja terkkuja tältä kuumetta potevalta tyttöseltä. Tämä päivä on siis kulunut peittojen alla kuumaa juoden ja yrittäen lepäillä. Keskiviikon ylppäreihin en oo vielä avannut kirjoja, joten huomisesta tulee tiukka päivä....


Mutta asiasta tekokukkiin, aattelinpa pistää teille tähän 3 tämän hetken eniten kuuntelussa ollut kipaletta!

1. Coldplay - Paradise. 
Eipä taida tarvita sanoa mitään muuta kuin että Coldplay kuuluu niihin mun all the time suosikkeihin. Kappaleiden sanat ja tuon ihanan miehen ääni, ei siihen muuta tarvita..ja mitkä kauniit melodiat.


 


2. Amy Winehouse- Tears Dry on their own

 Ajattelipa ihmiset mitä tahansa Amystä, tulen itse katsomaan tota naista aina kunnioittaen sinne pilven reunalle. Amyllä oli ongelmia, tiedän sen. Se ei silti tee hänestä yhtään sen ei-rakastettavampaa.
Maailma menetti kirkkaasti loistavan tähden. Lepää rauhassa Amy, tulet aina olemaan mulle rakas. <3 Kun illalla katson taivaalle, tiedän, että sinä välkehdit siellä. 


3. Rihanna - We found love ft Calvin Harris
 Tämä biisi on syy, miks nykyään voin myöntää, että tällä naisella on homma hallussa. Musta hienointa on, jos biisi kertoo jonkun tarinan. Tässä biisissä siinä onnistutaan eikä muuten ripaa himoen. Aivan mahtava.










~~ Miss Tequila





2 kommenttia:

  1. Kerro toki minkä tarinan tuo We found love- biisi sulle kertoo? Sehän on lähinnä kertsiä koko biisi ja siihen väliin muutama säkeistö joista voisi veikata että tuskin on kovin syvällisesti ajateltu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarkoita pelkästään biisin sanoja, vaan kokonaisuutta eli myös musiikkivideota.:)

      Poista

kiitos kommentista! xoxo c:

Adventure Time - Penguin